Kødrester fra dagen i forvejen og lidt halvkedelige rodfrugter fra grøntsagsskuffen tilsat lidt kærlig behandling og så får du en super lækker biksemad.
Du skal bruge følgende ingredienser:
- Kødrester skåret i tern
- Finthakket blomkål
- Finthakket persillerod
- Finthakket pastinakker
- Finthakkede gulerødder
- Hakkede grønne bønner
- Hakkede løg (alle løg kan bruges)
- Salt og peber
- Østerssauce
Sådan tilbereder du retten
Hæld olie på en varm pande. Svits løgene i 2 sekunder. Tilsæt kødet og bland det sammen med løgene. Tilsæt da straks derefter de andre ingredienser og glasér med østerssauce.
Vupti – færdig på mindre end 10 min.
Tip: Tilsæt evt. kogte kartofler skåret i tern. Du kan også servere spejlæg eller kogt æg til.
Endnu et tip: Væk slatne grøntsager til live igen, ved at lægge dem i koldt vand en halv times tid inden du skal tilberede dem.